Hulp nodig bij jouw project? We staan voor je klaar! Neem contact op met zaakvoerder Olivier.


0493 81 57 79 Contacteer ons

ENERGIE

Elektriciteit

Het ondergronds aanleggen van hoogspanningsleidingen vergt een specifieke aanpak. De combinatie van onze gespecialiseerde machines en onze gekwalificeerde medewerkers maken van Bo Grondwerken jouw partner voor de veilige aanleg van elektriciteitsleidingen in de grond.

Gas

Bo Grondwerken heeft de nodige knowhow en ervaring in huis om je bij te staan bij de aanleg van gasleidingen. Onze ervaren medewerkers, die allen over een Fluxys-pasje beschikken, en hoogwaardige machines zorgen er mede voor dat jouw project met succes voltooid wordt. 

Warmtenet

De aanleg van warmtenetten draagt voor een groot stuk bij tot een meer duurzame energievoorziening. Geniet van onze ruime kennis en ervaring om van jouw warmtenetproject een succes te maken. We schuwen daarbij geen enkele uitdaging en gaan voluit voor een goed eindresultaat. 

Mobiele zuigunit

We beschikken over een mobiele zuigunit op onze graafmachine waarmee we uiterst precies aarde, slijk en water kunnen verwijderen om en rond de leidingen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers vlot aan ondergrondse leidingen kunnen werken door deze op een veilige manier volledig bloot te leggen.

Interesse om samen te werken? Wil je een offerte ontvangen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Bekijk zeker ook onze projecten voor meer foto's in detail!


Meer foto's